Voorgerechten

Tapas gemengd Maiale Tonato - Kibbelingen - Italiaanse ham

06-06-2019

Stoofpotje van kip en asperges

02-05-2019

COQ AU VIN

04-04-2019

HOPSCHEUTEN MET GEPOCHEERD EI

07-03-2019

Tapa 1. Italiaans filodeeghapje met tonijn 2. Gebakken rolletje savooikool garnalen en kruiden

07-02-2019

ST JACOBSNOTEN – KNOLSELDER- GROENE KRUIDEN

10-01-2019

KREEFT MET DRAGON

06-12-2018

KONIJN “KLASSIEK”

08-11-2018

BEURSJE VAN DE VISSER

04-10-2018

PASTAROLLETJES

06-09-2018

PLADIJS MET SABAYON BASILICUM

07-06-2018

TERRINE ZALM

03-05-2018

POULET AU POT

05-04-2018

Saupiquet de Morvan

01-03-2018

Witte vis – choron -peterselieaardappel

01-02-2018

Tapasavond

11-01-2018

Roodbaars – kervelsaus – Spaanse pasta

07-12-2017

Hand gedoken coquilles-saffraan-chorizo

02-11-2017

Risotto met Gamba

05-10-2017

TARTAAR ZEEBAARS - AVOCADO

07-09-2017

Langoustine – dragon –groene asperges

01-06-2017

Pladijs met rode curry

04-05-2017

Carpaccio van makreel

06-04-2017

Rode poon met gesmolten basilicum

02-03-2017

Kort gebakken tartaar “Vitello Tonato”

02-02-2017

Visserspotje met kokosmelk

12-01-2017

Tonijn – krab - avocado

01-12-2016

Schelvis - dijonaise - crème van aardappel en prei

03-11-2016

Rode curry met geroosterde eend

06-10-2016

Varkensvlees alla Milanese

01-09-2016

Ceviche van zalm – crème avocado

12-05-2016

Gevulde kwartel – witte druiven

03-03-2016

Ravioli – skrei - tomaat

04-02-2016

Scampiburger

14-01-2016

Duif - wortelzalf - erwt

03-12-2015

Fried Spring Rolls

05-11-2015

Gebakken leng - dijonaise - erwtenrisotto

01-10-2015

Gebakken zeebaars- gesmolten tomaat- basilicum- look crème

05-06-2015

Garnaalkroket

07-05-2015

Hondshaai - kaviaar van soja - komkommer

05-03-2015

Risotto Mare e Monti

05-02-2015

Lauw gerookte oesters op 3 wijzen - trio van gerookte vis met citrusmousseline

08-01-2015

Kreeft geflambeerd met whisky in witte wijnsaus

04-12-2014

Rundstartaar met rucollamayonaise en salade

06-11-2014

Cappuccino van pompoen met saffraan

02-10-2014

Zeebaars met Gandaham, witte wijnsaus en doperwtencrème

04-09-2014

Rog met waterkerspuree en bruine botersaus met kappertjes

03-04-2014

Rode paprikasoep met kruidenkaas en chorizoballetjes

06-03-2014

Gebakken scampi’s met citroen-bieslook-risotto en curiesausje

06-02-2014

Witloofsoepje met grijze garnalen

09-01-2014

Roodbaarsfilet met venkel, paprika, Roquefortpuree en witte wijnsaus

05-12-2013

kastanjesoepje met bospaddenstoelen

07-11-2013

Steenbolk- of kabeljauwfilet met espuma van oude geuze, schorseneer en spinazie

10-10-2013

Zeevruchten

29-08-2013

Zeeduivel

07-06-2013

Pittige reuzengarnalen met kokos en rode curry en gewokte aziatische groenten

02-05-2013

Posteleinsoep

04-04-2013

restaurant De Veranda

07-03-2013

Gamba met whiskey-piri pirisaus

07-02-2013

Coquille con prosciutto di parma 2. Sgonfiotti di carne

10-01-2013

Duifje met tarwekorrels en erwten

06-12-2012

Kabeljauwhaasje, mosterdbriochekruim, vanillestomp en botersaus met Duvel

08-11-2012

Rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden

04-10-2012

Palingfilet met rode biet

06-09-2012

Asperges op zijn vlaams

07-06-2012

Huisgerookte zalm met brioche en pastissaus

04-05-2012

Radijsjessoep met pittige kruidencrème.

05-04-2012

Tijgergarnaal en coquilles

01-03-2012

Gepaneerd kalfslapje alla milanese

12-01-2012

Sint Jacobsvruchten met witloof

01-12-2011

Pompoentaartje met olijfolie en geitenkaas

03-11-2011

Zalmtournedos met sinaasappel

06-10-2011

Lamstartaar en Zalmtartaar.

01-09-2011

Eendeborst met gekarameliseerde appeljulienne en portsaus

09-06-2011

Scampitaartje met avocado en appel

06-05-2011

Duo van zalm en zeeduivel

07-04-2011

Zalmfilets met pesto en St Jacobsvruchten

17-03-2011

Taartje met roodbaarsfilet

03-02-2011

Pompoensoep - geitenkaas - zwartewoudham

13-01-2011

Gebraiseerde tongfilets met hamburgertje van scampi

02-12-2010

Magret de canard, saus van eekhorentjesbrood kastanjes

04-11-2010

Scampitaartje met avocado en appel

07-10-2010

Sint Jacobsvruchten met gerookte zalm en saffraan

02-09-2010

Hoofdgerechten

RUNDSVLEES KRIELTJES

06-06-2019

Ossobuco met risotto

02-05-2019

Lamskotelet met Griekse pasta en salade

04-04-2019

SKREI- BRANDADE- LAVAS - KARNEMELK

07-03-2019

Tapa 3. Gevulde Portobello 4. Lamsspiesje met geroosterde paprikahummus

07-02-2019

EEND – WINTERPEEN - GORGONZOLA

10-01-2019

ZEEBAARS IN ZOUTKORST

06-12-2018

PATRIJS MET WINTERGROENTEN

08-11-2018

KOTELETTEN OP WIJZE VAN DE JAGER

04-10-2018

GEGRILDE HEEK-CITROENSAUS

06-09-2018

ENTRECOTE CHORONSAUS

07-06-2018

WIENER SCHNITZEL

03-05-2018

DUO VAN MELKLAM

05-04-2018

Boeuf bourguignon

01-03-2018

Eendenfilet – wortelcrème -rösti

01-02-2018

Tapasavond

11-01-2018

Gebraden duif- wintergarnituur- puree

07-12-2017

Filet van wild zwijn - garnituur

02-11-2017

Suprême van Mechelse koekoek

05-10-2017

GEVULDE MIGNONETTEN – PESTO

07-09-2017

Zeetong – groene selder- zeevruchten

01-06-2017

Kabeljauw met coulis van peterselie

04-05-2017

Duo van lam met gratin

06-04-2017

Osso Bucco met gremolata

02-03-2017

Bouillabaisse

02-02-2017

Gebraad “Orloff” – verse frieten

12-01-2017

Gebraad hert – rode wijnsaus - wintergarnituur

01-12-2016

Patrijs – wildgarnituur - gratin

03-11-2016

Gebraiseerde varkenswangen

06-10-2016

Zeebaars in zoutkorst, risotto, zeekraal

01-09-2016

Lamskroon kruidenkorst

12-05-2016

Vol-au-vent “De kemphanen”

03-03-2016

Speenvarken-oude mosterd-geglaceerde wortelen

04-02-2016

Griet met groene kruiden

14-01-2016

Hert "Grand Veneur"

03-12-2015

Thai Beef Salade

05-11-2015

Varken – blauwe kaas - aardappeltaartje

01-10-2015

Rundstournedos- asperges- wortelzalf- gegrilde aardappelen

05-06-2015

Varkenshaasje – asperges à la flamande

07-05-2015

Poussin / gevulde kool / dragon / kasteelaardappelen

02-04-2015

Duo van lam - gebrande tomaat - rozemarijn

05-03-2015

Filetto di Rombo al limone

05-02-2015

Gemarineerd ribstuk (rund/varken) op Green Egg met Patatas al Pobre en Zuiderse BBQ saus

08-01-2015

Wilde eendenborst met gouduitjes, boschampignons en fondantaardappelen.

04-12-2014

Côte à l’ os met frites “pont neuve” en bearnaisesaus

06-11-2014

Kalfsvinken met gekarameliseerde walnoten

02-10-2014

Varkenshaasje met pruimenchutney

04-09-2014

Rosbief met ratatouille

03-04-2014

Lamsnavarin met lentegroenten en gegratineerde aardappelen

06-03-2014

Varkenskotelet Duroc d'olives met Blackwellsaus en preistoemp

06-02-2014

Saltimbocca met gedroogde ham

09-01-2014

Hertekalffilet met cranberry-portsaus, gestoofd peertje en savooikool met spekjes, aardappeltonnetjes.

05-12-2013

Wit van fazant met roomsausje met steranijs, taartje van gekarameliseerde sjalot, gebakken witloof en pastinaakpuree.

07-11-2013

Duifje met zwezerik, knolselderpuree en raapjes

10-10-2013

Zeevruchten

29-08-2013

Ossobuco alla milanese

07-06-2013

Gebraden duifje met knolselderragout, truffelemulsie & paddestoelen

02-05-2013

Gemarineerd Black Agnus Beef in Green Egg (of oven)

04-04-2013

restaurant De Veranda

07-03-2013

Ham bourbon marinated with polenta and onion mashed potato

07-02-2013

Ossobuco alla milanese

10-01-2013

Hertefilet met truffelaardappelpuree en wildsaus

06-12-2012

Kalkoenrolletje, tartiflette-aardappel, witloofcrème en truffelsaus

08-11-2012

Eendeborst met cantharellen, witllof en dragonsaus

04-10-2012

Lamskroontje met persillade

06-09-2012

Limousin met ovenaardappeltjes en McChouffesaus

07-06-2012

kabeljauwhaasje met asperges en kruidensaus

04-05-2012

Kabeljauwhaasje met mosterdsaus

05-04-2012

Risotto al zaffarono é al funghi porcini

01-03-2012

Entrecote Limousin béarnaise

02-02-2012

Rode poon met puree en tomatenpesto

12-01-2012

Zwijnshaas van marcassin met 3 puree’s

01-12-2011

Hertefilet met witloofstoemp

03-11-2011

Lamsbout met auberginetaartje

06-10-2011

Entrecote limousin met zomerse puree en wijnsausje

01-09-2011

Lamskroon met gebakken asperges en kruidensaus

09-06-2011

Filet pur van het kalf met kalfsroomsaus

06-05-2011

Patta Negra haas Jack Daniels met Pattatas al Pobre

07-04-2011

Varkenshaasje met aardappelcrumble-soufflé en mosterdgeuzesaus

17-03-2011

Kreeft met cognacboter

03-02-2011

Kalfswangetjes in trappistenbier

13-01-2011

Gevulde kalkoenrolletjes in wijnmosterdsaus

02-12-2010

Torentje van hertekalf

04-11-2010

Varkenshaasje met kalfsroomsaus

07-10-2010

Kabeljauwhaasje met tomaatconfituur, spinazie, mozarella en pesto

02-09-2010

Nagerechten

PASTEI DE BELEM

06-06-2019

Aardbei – citroen -crumble

02-05-2019

Bananenpudding

04-04-2019

WITTE CHOCOLADE – ROOD FRUIT - MASCARPONE

07-03-2019

Tapa 5. Cannelloni met spinazie / ricotta in een tomatensaus 6. Gamba / komkommer / meiraap / mierikswortel

07-02-2019

TARTE TATIN PEER

10-01-2019

CITROENCHEESECAKJES

06-12-2018

SPECULAASBAVAROIS

08-11-2018

CREME CARAMEL

04-10-2018

RODE VRUCHTEN- YOGHURT

06-09-2018

BANKETBAKKERSROOM WITTE CHOCOLADE

07-06-2018

APFELSTRUDEL

03-05-2018

Magische vanilletaart

05-04-2018

Kaasplankje uit Bourgogne

01-03-2018

Sabayon "last minute" met peer

01-02-2018

Tapasavond

11-01-2018

Bokkenpootjes

07-12-2017

Flan chocolade-mandarijn-gemberkoekjes

02-11-2017

Vijgen met kaneel

05-10-2017

BANANENPUDDING MET RUM

07-09-2017

Clafoutis met blauwe bessen

01-06-2017

Aardbei -mascarpone

04-05-2017

Wentelteefjes met gebakken appel en crème anglaise

06-04-2017

Baba au Rhum “ net iets anders”

02-03-2017

Mousse van ananas

02-02-2017

Koffierijstpap

12-01-2017

Crème limoen

01-12-2016

Sabayon met mandarijn en kaneelcrumble

03-11-2016

Perenbavarois, ganache,mokkakaramel

06-10-2016

Tartelettes met citroen.

01-09-2016

Crème suisse - aardbeien

12-05-2016

Souffle - chocolade - sinaasappel

03-03-2016

Pannenkoeken –appel - calvados

04-02-2016

Kaasbordje - Notenbrood

14-01-2016

Millefeuille met amandel

03-12-2015

Sticky Rice - Mango

05-11-2015

Crème brulée met banaan en grand marnier

01-10-2015

Loempia van rood fruit –ijs “vanille – donkere chocolade

05-06-2015

Loempia van rood fruit met saus van witte chocolade

07-05-2015

Crèmeux van witte chocolade met passievrucht

02-04-2015

Mousse van sinaasappel - brownie

05-03-2015

Affogato al caffè con amaretti

05-02-2015

Zabaglione ijs - vers gedraaid - met chocoladekrul

08-01-2015

Panna cotta met peer en witte chocolade

04-12-2014

Miniburger (is eigenlijk het hapje bij de gerijpte vleesavond)

06-11-2014

Tiramisu met appel, gemarineerd in limoncello

02-10-2014

Kaasbordje

04-09-2014

Kaasbordje

03-04-2014

Truffels van Savoyard

06-03-2014

Zwartewoudtrifle

06-02-2014

Riz Conde

09-01-2014

Appeltaart met pecannoten en karamel

05-12-2013

Zoete couscous met gedroogde abrikozen, walnoten, rozijnen en yoghurt

07-11-2013

panna cotta van mascarpone, witte chocolade en advocaat:

10-10-2013

Citroentaart

29-08-2013

Tiramisu met vijgen en speculaas

07-06-2013

Chocolademousse

02-05-2013

Tiramisu met vijgen en speculaas

04-04-2013

restaurant De Veranda

07-03-2013

Irish coffee

07-02-2013

Ricotta-tiramisu

10-01-2013

Normandisch appelbolletje & calvados met mascarponesaus

06-12-2012

Tarte chocolat met peren

08-11-2012

Tarte chocolat met peren

04-10-2012

Appelstrudel met ijs

06-09-2012

Fraises ‘tout court’

07-06-2012

Moelleux

04-05-2012

Zucotto

05-04-2012

Crème brulée

01-03-2012

Sabayon met koffie en marsala

02-02-2012

Moelleux

12-01-2012

Zucotto

01-12-2011

Gebakken ananas met mascarponesaus en ananasijs

03-11-2011

Iles flottantes met rood fruit

01-09-2011

Aardbeiensoepje met frambozenbier en dragon

09-06-2011

Gepocheerde peer met vanillemascarpone

06-05-2011

Gerookte kaasjes op geroosterd notenbrood.

07-04-2011

Gepocheerde peer met vanillemascarpone

17-03-2011

Belgische kaasschotel

03-02-2011

Mousse met Grand Marnier

13-01-2011

Torentje van peperkoek, brunoise appel - peer

02-12-2010

Bosvruchtencrème

04-11-2010

Trendy tarte tatin

07-10-2010

Banaantje in bladerdeeg met chocoladesaus

02-09-2010