Voorgerechten
WILD ZWIJN MET POLENTA
04-11-2021
RAVIOLI - POMPOEN – GEBAKKEN HEEK
07-10-2021
Bloemkool- langoustine
02-09-2021
DUO VAN TONIJN
05-03-2020
SKREIHAASJE MET RIVIERKREEFTENSAUS
06-02-2020
ROGVLEUGEL - TAPIJTSCHELPEN
09-01-2020
“MOOIE MEID” CITRONVERT
05-12-2019
Gerookte eendenborst – bospaddenstoelen
07-11-2019
LANGOUSTINE- ZURE ROOM -BASILICUM
10-10-2019
Runderfilet, sesam, zwarte look
05-09-2019
Tapas gemengd Maiale Tonato - Kibbelingen - Italiaanse ham
06-06-2019
Stoofpotje van kip en asperges
02-05-2019
COQ AU VIN
04-04-2019
HOPSCHEUTEN MET GEPOCHEERD EI
07-03-2019
Tapa 1. Italiaans filodeeghapje met tonijn 2. Gebakken rolletje savooikool garnalen en kruiden
07-02-2019
ST JACOBSNOTEN – KNOLSELDER- GROENE KRUIDEN
10-01-2019
KREEFT MET DRAGON
06-12-2018
KONIJN “KLASSIEK”
08-11-2018
BEURSJE VAN DE VISSER
04-10-2018
PASTAROLLETJES
06-09-2018
PLADIJS MET SABAYON BASILICUM
07-06-2018
TERRINE ZALM
03-05-2018
POULET AU POT
05-04-2018
Saupiquet de Morvan
01-03-2018
Witte vis – choron -peterselieaardappel
01-02-2018
Tapasavond
11-01-2018
Roodbaars – kervelsaus – Spaanse pasta
07-12-2017
Hand gedoken coquilles-saffraan-chorizo
02-11-2017
Risotto met Gamba
05-10-2017
TARTAAR ZEEBAARS - AVOCADO
07-09-2017
Langoustine – dragon –groene asperges
01-06-2017
Pladijs met rode curry
04-05-2017
Carpaccio van makreel
06-04-2017
Rode poon met gesmolten basilicum
02-03-2017
Kort gebakken tartaar “Vitello Tonato”
02-02-2017
Visserspotje met kokosmelk
12-01-2017
Tonijn – krab - avocado
01-12-2016
Schelvis - dijonaise - crème van aardappel en prei
03-11-2016
Rode curry met geroosterde eend
06-10-2016
Varkensvlees alla Milanese
01-09-2016
Ceviche van zalm – crème avocado
12-05-2016
Gevulde kwartel – witte druiven
03-03-2016
Ravioli – skrei - tomaat
04-02-2016
Scampiburger
14-01-2016
Duif - wortelzalf - erwt
03-12-2015
Fried Spring Rolls
05-11-2015
Gebakken leng - dijonaise - erwtenrisotto
01-10-2015
Gebakken zeebaars- gesmolten tomaat- basilicum- look crème
05-06-2015
Garnaalkroket
07-05-2015
Hondshaai - kaviaar van soja - komkommer
05-03-2015
Risotto Mare e Monti
05-02-2015
Lauw gerookte oesters op 3 wijzen - trio van gerookte vis met citrusmousseline
08-01-2015
Kreeft geflambeerd met whisky in witte wijnsaus
04-12-2014
Rundstartaar met rucollamayonaise en salade
06-11-2014
Cappuccino van pompoen met saffraan
02-10-2014
Zeebaars met Gandaham, witte wijnsaus en doperwtencrème
04-09-2014
Rog met waterkerspuree en bruine botersaus met kappertjes
03-04-2014
Rode paprikasoep met kruidenkaas en chorizoballetjes
06-03-2014
Gebakken scampi’s met citroen-bieslook-risotto en curiesausje
06-02-2014
Witloofsoepje met grijze garnalen
09-01-2014
Roodbaarsfilet met venkel, paprika, Roquefortpuree en witte wijnsaus
05-12-2013
kastanjesoepje met bospaddenstoelen
07-11-2013
Steenbolk- of kabeljauwfilet met espuma van oude geuze, schorseneer en spinazie
10-10-2013
Zeevruchten
29-08-2013
Zeeduivel
07-06-2013
Pittige reuzengarnalen met kokos en rode curry en gewokte aziatische groenten
02-05-2013
Posteleinsoep
04-04-2013
restaurant De Veranda
07-03-2013
Gamba met whiskey-piri pirisaus
07-02-2013
Coquille con prosciutto di parma 2. Sgonfiotti di carne
10-01-2013
Duifje met tarwekorrels en erwten
06-12-2012
Kabeljauwhaasje, mosterdbriochekruim, vanillestomp en botersaus met Duvel
08-11-2012
Rode poon met tomatencoulis, minitomaat, paprikapuree en verse kruiden
04-10-2012
Palingfilet met rode biet
06-09-2012
Asperges op zijn vlaams
07-06-2012
Huisgerookte zalm met brioche en pastissaus
04-05-2012
Radijsjessoep met pittige kruidencrème.
05-04-2012
Tijgergarnaal en coquilles
01-03-2012
Gepaneerd kalfslapje alla milanese
12-01-2012
Sint Jacobsvruchten met witloof
01-12-2011
Pompoentaartje met olijfolie en geitenkaas
03-11-2011
Zalmtournedos met sinaasappel
06-10-2011
Lamstartaar en Zalmtartaar.
01-09-2011
Eendeborst met gekarameliseerde appeljulienne en portsaus
09-06-2011
Scampitaartje met avocado en appel
06-05-2011
Duo van zalm en zeeduivel
07-04-2011
Zalmfilets met pesto en St Jacobsvruchten
17-03-2011
Taartje met roodbaarsfilet
03-02-2011
Pompoensoep - geitenkaas - zwartewoudham
13-01-2011
Gebraiseerde tongfilets met hamburgertje van scampi
02-12-2010
Magret de canard, saus van eekhorentjesbrood kastanjes
04-11-2010
Scampitaartje met avocado en appel
07-10-2010
Sint Jacobsvruchten met gerookte zalm en saffraan
02-09-2010
Hoofdgerechten
HERTENFILET MET WINTERGARNITUUR
04-11-2021
POUSSIN MET DRAGONSAUS
07-10-2021
GRIETFILET – Orzo - Verjus
02-09-2021
LAM – GRATIN – TAART RATATOUILLE
05-03-2020
KONIJN “Rollade-ribbetje-kroket”
06-02-2020
TAGLIATA DI VITELLO - GNOCCHI
09-01-2020
FAZANT MET WHISKY
05-12-2019
Everzwijnfilet - Kersen
07-11-2019
KREEFT Armoricain dragon - NOORDZEEKRAB mierikswortel - GAMBA peterselie citroen - COUSCOUS
10-10-2019
Zeewolf – Venkel - chorizo
05-09-2019
RUNDSVLEES KRIELTJES
06-06-2019
Ossobuco met risotto
02-05-2019
Lamskotelet met Griekse pasta en salade
04-04-2019
SKREI- BRANDADE- LAVAS - KARNEMELK
07-03-2019
Tapa 3. Gevulde Portobello 4. Lamsspiesje met geroosterde paprikahummus
07-02-2019
EEND – WINTERPEEN - GORGONZOLA
10-01-2019
ZEEBAARS IN ZOUTKORST
06-12-2018
PATRIJS MET WINTERGROENTEN
08-11-2018
KOTELETTEN OP WIJZE VAN DE JAGER
04-10-2018
GEGRILDE HEEK-CITROENSAUS
06-09-2018
ENTRECOTE CHORONSAUS
07-06-2018
WIENER SCHNITZEL
03-05-2018
DUO VAN MELKLAM
05-04-2018
Boeuf bourguignon
01-03-2018
Eendenfilet – wortelcrème -rösti
01-02-2018
Tapasavond
11-01-2018
Gebraden duif- wintergarnituur- puree
07-12-2017
Filet van wild zwijn - garnituur
02-11-2017
Suprême van Mechelse koekoek
05-10-2017
GEVULDE MIGNONETTEN – PESTO
07-09-2017
Zeetong – groene selder- zeevruchten
01-06-2017
Kabeljauw met coulis van peterselie
04-05-2017
Duo van lam met gratin
06-04-2017
Osso Bucco met gremolata
02-03-2017
Bouillabaisse
02-02-2017
Gebraad “Orloff” – verse frieten
12-01-2017
Gebraad hert – rode wijnsaus - wintergarnituur
01-12-2016
Patrijs – wildgarnituur - gratin
03-11-2016
Gebraiseerde varkenswangen
06-10-2016
Zeebaars in zoutkorst, risotto, zeekraal
01-09-2016
Lamskroon kruidenkorst
12-05-2016
Vol-au-vent “De kemphanen”
03-03-2016
Speenvarken-oude mosterd-geglaceerde wortelen
04-02-2016
Griet met groene kruiden
14-01-2016
Hert "Grand Veneur"
03-12-2015
Thai Beef Salade
05-11-2015
Varken – blauwe kaas - aardappeltaartje
01-10-2015
Rundstournedos- asperges- wortelzalf- gegrilde aardappelen
05-06-2015
Varkenshaasje – asperges à la flamande
07-05-2015
Poussin / gevulde kool / dragon / kasteelaardappelen
02-04-2015
Duo van lam - gebrande tomaat - rozemarijn
05-03-2015
Filetto di Rombo al limone
05-02-2015
Gemarineerd ribstuk (rund/varken) op Green Egg met Patatas al Pobre en Zuiderse BBQ saus
08-01-2015
Wilde eendenborst met gouduitjes, boschampignons en fondantaardappelen.
04-12-2014
Côte à l’ os met frites “pont neuve” en bearnaisesaus
06-11-2014
Kalfsvinken met gekarameliseerde walnoten
02-10-2014
Varkenshaasje met pruimenchutney
04-09-2014
Rosbief met ratatouille
03-04-2014
Lamsnavarin met lentegroenten en gegratineerde aardappelen
06-03-2014
Varkenskotelet Duroc d'olives met Blackwellsaus en preistoemp
06-02-2014
Saltimbocca met gedroogde ham
09-01-2014
Hertekalffilet met cranberry-portsaus, gestoofd peertje en savooikool met spekjes, aardappeltonnetjes.
05-12-2013
Wit van fazant met roomsausje met steranijs, taartje van gekarameliseerde sjalot, gebakken witloof en pastinaakpuree.
07-11-2013
Duifje met zwezerik, knolselderpuree en raapjes
10-10-2013
Zeevruchten
29-08-2013
Ossobuco alla milanese
07-06-2013
Gebraden duifje met knolselderragout, truffelemulsie & paddestoelen
02-05-2013
Gemarineerd Black Agnus Beef in Green Egg (of oven)
04-04-2013
restaurant De Veranda
07-03-2013
Ham bourbon marinated with polenta and onion mashed potato
07-02-2013
Ossobuco alla milanese
10-01-2013
Hertefilet met truffelaardappelpuree en wildsaus
06-12-2012
Kalkoenrolletje, tartiflette-aardappel, witloofcrème en truffelsaus
08-11-2012
Eendeborst met cantharellen, witllof en dragonsaus
04-10-2012
Lamskroontje met persillade
06-09-2012
Limousin met ovenaardappeltjes en McChouffesaus
07-06-2012
kabeljauwhaasje met asperges en kruidensaus
04-05-2012
Kabeljauwhaasje met mosterdsaus
05-04-2012
Risotto al zaffarono é al funghi porcini
01-03-2012
Entrecote Limousin béarnaise
02-02-2012
Rode poon met puree en tomatenpesto
12-01-2012
Zwijnshaas van marcassin met 3 puree’s
01-12-2011
Hertefilet met witloofstoemp
03-11-2011
Lamsbout met auberginetaartje
06-10-2011
Entrecote limousin met zomerse puree en wijnsausje
01-09-2011
Lamskroon met gebakken asperges en kruidensaus
09-06-2011
Filet pur van het kalf met kalfsroomsaus
06-05-2011
Patta Negra haas Jack Daniels met Pattatas al Pobre
07-04-2011
Varkenshaasje met aardappelcrumble-soufflé en mosterdgeuzesaus
17-03-2011
Kreeft met cognacboter
03-02-2011
Kalfswangetjes in trappistenbier
13-01-2011
Gevulde kalkoenrolletjes in wijnmosterdsaus
02-12-2010
Torentje van hertekalf
04-11-2010
Varkenshaasje met kalfsroomsaus
07-10-2010
Kabeljauwhaasje met tomaatconfituur, spinazie, mozarella en pesto
02-09-2010
Nagerechten
KAASPLANK NOTENBROOD CONFITUUR TOMAAT
04-11-2021
DIPLOMAT BANAAN
07-10-2021
Dacquoise- witte chocolade - mokka
02-09-2021
SABAYON
05-03-2020
CREPE SOUFFLE
06-02-2020
WITTE PRALINEMETMOKKAVULLING
09-01-2020
GEITENKAAS – LUIKSE SIROOP
05-12-2019
Chocolade - Tonkabonen
07-11-2019
Geen nagerecht
10-10-2019
Diplomat banaan
05-09-2019
PASTEI DE BELEM
06-06-2019
Aardbei – citroen -crumble
02-05-2019
Bananenpudding
04-04-2019
WITTE CHOCOLADE – ROOD FRUIT - MASCARPONE
07-03-2019
Tapa 5. Cannelloni met spinazie / ricotta in een tomatensaus 6. Gamba / komkommer / meiraap / mierikswortel
07-02-2019
TARTE TATIN PEER
10-01-2019
CITROENCHEESECAKJES
06-12-2018
SPECULAASBAVAROIS
08-11-2018
CREME CARAMEL
04-10-2018
RODE VRUCHTEN- YOGHURT
06-09-2018
BANKETBAKKERSROOM WITTE CHOCOLADE
07-06-2018
APFELSTRUDEL
03-05-2018
Magische vanilletaart
05-04-2018
Kaasplankje uit Bourgogne
01-03-2018
Sabayon "last minute" met peer
01-02-2018
Tapasavond
11-01-2018
Bokkenpootjes
07-12-2017
Flan chocolade-mandarijn-gemberkoekjes
02-11-2017
Vijgen met kaneel
05-10-2017
BANANENPUDDING MET RUM
07-09-2017
Clafoutis met blauwe bessen
01-06-2017
Aardbei -mascarpone
04-05-2017
Wentelteefjes met gebakken appel en crème anglaise
06-04-2017
Baba au Rhum “ net iets anders”
02-03-2017
Mousse van ananas
02-02-2017
Koffierijstpap
12-01-2017
Crème limoen
01-12-2016
Sabayon met mandarijn en kaneelcrumble
03-11-2016
Perenbavarois, ganache,mokkakaramel
06-10-2016
Tartelettes met citroen.
01-09-2016
Crème suisse - aardbeien
12-05-2016
Souffle - chocolade - sinaasappel
03-03-2016
Pannenkoeken –appel - calvados
04-02-2016
Kaasbordje - Notenbrood
14-01-2016
Millefeuille met amandel
03-12-2015
Sticky Rice - Mango
05-11-2015
Crème brulée met banaan en grand marnier
01-10-2015
Loempia van rood fruit –ijs “vanille – donkere chocolade
05-06-2015
Loempia van rood fruit met saus van witte chocolade
07-05-2015
Crèmeux van witte chocolade met passievrucht
02-04-2015
Mousse van sinaasappel - brownie
05-03-2015
Affogato al caffè con amaretti
05-02-2015
Zabaglione ijs - vers gedraaid - met chocoladekrul
08-01-2015
Panna cotta met peer en witte chocolade
04-12-2014
Miniburger (is eigenlijk het hapje bij de gerijpte vleesavond)
06-11-2014
Tiramisu met appel, gemarineerd in limoncello
02-10-2014
Kaasbordje
04-09-2014
Kaasbordje
03-04-2014
Truffels van Savoyard
06-03-2014
Zwartewoudtrifle
06-02-2014
Riz Conde
09-01-2014
Appeltaart met pecannoten en karamel
05-12-2013
Zoete couscous met gedroogde abrikozen, walnoten, rozijnen en yoghurt
07-11-2013
panna cotta van mascarpone, witte chocolade en advocaat:
10-10-2013
Citroentaart
29-08-2013
Tiramisu met vijgen en speculaas
07-06-2013
Chocolademousse
02-05-2013
Tiramisu met vijgen en speculaas
04-04-2013
restaurant De Veranda
07-03-2013
Irish coffee
07-02-2013
Ricotta-tiramisu
10-01-2013
Normandisch appelbolletje & calvados met mascarponesaus
06-12-2012
Tarte chocolat met peren
08-11-2012
Tarte chocolat met peren
04-10-2012
Appelstrudel met ijs
06-09-2012
Fraises ‘tout court’
07-06-2012
Moelleux
04-05-2012
Zucotto
05-04-2012
Crème brulée
01-03-2012
Sabayon met koffie en marsala
02-02-2012
Moelleux
12-01-2012
Zucotto
01-12-2011
Gebakken ananas met mascarponesaus en ananasijs
03-11-2011
Iles flottantes met rood fruit
01-09-2011
Aardbeiensoepje met frambozenbier en dragon
09-06-2011
Gepocheerde peer met vanillemascarpone
06-05-2011
Gerookte kaasjes op geroosterd notenbrood.
07-04-2011
Gepocheerde peer met vanillemascarpone
17-03-2011
Belgische kaasschotel
03-02-2011
Mousse met Grand Marnier
13-01-2011
Torentje van peperkoek, brunoise appel - peer
02-12-2010
Bosvruchtencrème
04-11-2010
Trendy tarte tatin
07-10-2010
Banaantje in bladerdeeg met chocoladesaus
02-09-2010